Nog geen account?
Registreren
Email:
Wachtwoord:
Inloggen

Waarom registeren?

Het beroep van tandtechnicus is niet beschermd. Iedereen kan zich uitgeven voor tandtechnicus. Het Kwaliteitsregister Tandtechniek wil consumenten en tandartsen de mogelijkheid bieden via deze site na te gaan of een tandtechnicus daadwerkelijk een erkende opleiding tandtechniek heeft gevolgd.

Het Kwaliteitsregister Tandtechniek wil tevens de regelmatige bij- en nascholing door de beroepsbeoefenaar stimuleren door registratie van deze activiteiten en deze te koppelen aan minimumeisen.

Met deze registratie laat u als tandtechnicus zien dat u staat voor een professionele beroepsuitoefening in de Nederlandse tandtechniek. Registreer u daarom nu in het Kwaliteitsregister Tandtechniek. Collectief inschrijven via uw werkgever kan ook.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Stichting Kwaliteitsregister Tandtechniek via info@kwaliteitsregistertandtechniek.nl of bel 085-8769021. Openingstijden: maandag tot en met donderdag: 09.00 tot 14.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur.