Nog geen account?
Registreren
Email:
Wachtwoord:
Inloggen

Collectief registeren?

Het beroep van tandtechnicus is niet beschermd. Iedereen kan zich uitgeven voor tandtechnicus. Het Kwaliteitsregister Tandtechniek wil consumenten en tandartsen de mogelijkheid bieden via deze site na te gaan of een tandtechnicus daadwerkelijk een erkende opleiding tandtechniek heeft gevolgd.

Het Kwaliteitsregister Tandtechniek wil tevens de regelmatige bij- en nascholing door de beroepsbeoefenaar stimuleren door registratie van deze activiteiten en deze te koppelen aan minimumeisen.

Met deze registratie laat u als tandtechnicus zien dat u staat voor een professionele beroepsuitoefening in de Nederlandse tandtechniek. Registreer u daarom nu in het Kwaliteitsregister Tandtechniek. U kunt als werkgever de gediplomeerde tandtechnici die u in dienst heeft ook collectief registreren. De kosten zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Stichting Kwaliteitsregister Tandtechniek via info@kwaliteitsregistertandtechniek.nlof bel 085-8769021. (Openingstijden: maandag tot en met donderdag: 09.00 tot 14.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur.)