Nog geen account?
Registreren
Email:
Wachtwoord:
Inloggen

Doel Kwaliteitsregister Tandtechniek

Het Kwaliteitsregister Tandtechniek heeft als doel het transparant maken voor consumenten en tandartsen en het bevorderen van de kwaliteitszorg van de Nederlandse tandtechniek. Dit is belangrijk omdat het beroep van tandtechnicus niet beschermd is. Iedereen kan zich tandtechnicus noemen. Hierdoor is het voor zowel de consument als de tandarts onduidelijk welke beroepsbeoefenaren ook daadwerkelijk een erkend diploma tandtechniek behaald hebben en hun vak bijhouden. Het Kwaliteitsregister Tandtechniek wil een einde maken aan deze onduidelijkheid voor consumenten en tandartsen door via deze site de mogelijkheid te bieden na te gaan of een tandtechnicus ook daadwerkelijk de IVT-opleiding tandtechniek heeft gevolgd.

Het Kwaliteitsregister Tandtechniek wil tevens de regelmatige bij- en nascholing door de beroepsbeoefenaar stimuleren door registratie van deze activiteiten en deze te koppelen aan minimumeisen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de Stichting Kwaliteitsregister Tandtechniek via info@kwaliteitsregistertandtechniek.nl of bel 085-8769021. (Openingstijden: maandag tot en met donderdag: 09.00 tot 14.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur.)